Μενού Κλείσιμο

Σχετικά με

εμάς

Η ιστορία μας

Η εταιρεία «ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΚΙΖΕΛΗΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων από το 1963. Η εταρεία έχοντας ως στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της και συνεχίζοντας να βελτιώνει την ποιότητα στην εκτύπωση καθώς και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει, επένδυσε τα τελευταία χρόνια σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας προσφέροντας έτσι στον πελάτη της συνολική υποστήριξη και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρει ουσιαστική και άμεση λυση.

Σε οποιαδήποτε θέμα εκτυπώσεις, βιβλιοδεσίας, πλαστικοποίησης, διαφημιστικών ειδών (μπλουζάκια. καπέλα, κούπες, μολύβια, στυλό, μπρελόκ και πολλά άλλα διαφημιστικά είδη). Με γνώση λοιπόν και με πολύ αγάπη για την εκτύπωση, σας περιμένουμε στο καινούριο μας χώρο Σκαρλάτου Σούτσου 7 να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς με υπευθυνότητα και συνέπεια.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟΓΡΑΦΙΚΑ - ΑΠΛΑ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΚΑΡΤΟΛΙΝΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

ΣΟΥΠΛΑ

FOLDERS

ΑΦΙΣΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ

ΦΑΚΕΛΛΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

SPOT UV

ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΑ

ΑΣΗΜΟΤΥΠΙΑ

ΑΝΑΓΛΥΦΟΤΥΠΙΑ

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ

ΜΠΛΟΥΖΕΣ

ΚΑΠΕΛΑ

ΚΟΥΠΕΣ

ΜΠΡΕΛΟΚ

ΤΣΑΝΤΕΣ

ΜΟΛΥΒΙΑ

ΣΤΥΛΟ

ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ

Από τα έμπιστα σημεία εκτύπωσης της περιοχής μας. Δεκαπέντε χρόνια τώρα εκεί πηγαίνω! Αμεση εξυπηρέτηση, ποιοτικές εκτυπώσεις, ευχάριστη και επαγγελματική διάθεση. Σας ευχαριστούμε!

Αχιλλέας

Εγγραφείτε Για προσφορές

Εγγραφή για προσφορές

Η εταιρεία

Η εταιρεία «ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΚΙΖΕΛΗΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων από το 1963. Η εταρεία έχοντας ως στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της και συνεχίζοντας να βελτιώνει την ποιότητα στην εκτύπωση καθώς και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει.

Επικοινωνία